Het is al weer een aantal jaar geleden dat de oprichting van Binck bank in 2000 zorgde voor een grote opschudding in de wereld van beleggen. Binck was toen de eerste bank die  bijvoorbeeld gratis realtime koersen aanbood aan haar klanten. Verder stond en staat Binck nog steeds bekend om haar transparantie en lage kosten. Een rekening openen bij Binck is bijvoorbeeld gewoon gratis… In de loop van de jaren is Binck uitgegroeid tot een van de grootste spelers van Europa en heeft behalve in Nederland ook haar deuren geopend in België en Frankrijk. Mede hierdoor heeft Binck op dit moment ruim 430.000 klanten en verzorgd zo goed als 9 miljoen transacties per jaar!

Binck streeft naar lage kosten, duidelijkheid en transpirantie naar haar klanten toe. Dit is ook goed te zien op de website van Binck. Deze oogt erg overzichtelijk en alleen de belangrijkste zaken staan er. Geen poespas en schreeuwende teksten, maar gewoon helder en duidelijk. Ook de service van Binck is erg goed te noemen. Er wordt geclaimd dat zij binnen het uur reageren op een vraag per mail en als u telefonisch belt, er direct iemand aan de lijn komt. Geen tussenkomst van vervelende keuzemenu’s of saaie muziekjes wanneer u in de wacht wordt gezet. Waarschijnlijk hebben zij dit waargemaakt want ze zijn verkozen tot Broker van het jaar 2011! Een titel die je niet zomaar krijgt.

Voordelen aandelen kopen en beleggen via Binck

Zoals al een beetje is teruggekomen heeft het aandelen kopen via Binck als voordeel dat de kosten erg laag zijn en er een hele goede en snelle service verwacht kan worden. Maar dit is niet alleen de reden dat Binck op het moment een van de grootste banken is van Europa. In het onderstaande overzicht zijn nog meer voordelen te vinden waardoor Binck zich onderscheidt van de andere Brokers.

Goedkoop beleggen in producten:

  • aandelen;
  • opties;
  • sprinters;
  • turbo’s;
  • trackers;
  • features en nog veel meer.

Wereldwijd beleggen:

Bij Binck is het mogelijk om wereldwijd te beleggen en bijvoorbeeld aandelen te kopen in Frankrijk of Canada. Dit is mogelijk omdat u via Binck toegang heeft tot alle belangrijke wereldbeurzen zoals Euronext Amsterdam, Eurex, Nasdaq, NYSE, Amex en TSX om er een aantal te noemen.

Gratis beleggingsinformatie:

Alle belangrijke informatie welke u nodig heeft om de juiste beslissingen te kunnen maken met het aandelen kopen en verkopen ontvang u gratis van Binck op je eigen effectenrekening. Zo wordt het u nog makkelijk gemaakt om beslissingen te kunnen nemen.