admin Geen reacties

Voor heel Nederland breekt nu de vakantieperiode weer aan. Een hoop mensen zullen er lekker tussenuit gaan en het mooie weer opzoeken. Hier in Nederland valt dat momenteel een beetje tegen. In de vakantie heeft u hopelijk ook veel vrije tijd. En over deze vrije tijd en wat u er mee zou kunnen doen wil ik het vandaag hebben.

In deze vakantieperiode heeft u namelijk ook de tijd om meer aandacht te besteden aan aandelen kopen. Wellicht denkt u er momenteel over om hiermee te gaan beginnen, of wilt u er juist wat extra tijd in gaan steken. De vakantieperiode biedt de mogelijkheid om dit te doen. Helaas is het zo dat voor niks alleen de zon nog opkomt.

Maak een planning voor als u aandelen wilt gaan kopen!

Dit is een hele simpele maar belangrijke regel voor als u wilt gaan starten met het beleggen in aandelen. Zonder plan, zonder achtergrondinformatie en zonder doel bestaat de kans dat u als een ongeleid projectiel te werk zal gaan. Het moge duidelijk zijn dat dit niet de meest succesvolle methode is, zeker niet bij het aandelen kopen op de beurs.

Het opstellen en bijhouden van een plan is daarnaast een goede manier om je vorderingen en resultaten bij te houden. Wanneer het namelijk lukt om via het kopen en verkopen van aandelen de eerste euro’s te verdienen, zal dit een extra stimulans zijn om door te zetten. Daarnaast geeft het ook bevestiging dat u op de juiste manier bezig bent.