Het mag duidelijk zijn dat het beleggen door middel van aandelen goede mogelijkheden kan bieden om een mooie winst te maken uit uw beleggingen. Zeker als u er voor kiest om dit online te doen is het ook erg eenvoudig, dit zal echter betekenen dat u eerst geld op uw beleggingsrekening moet storten. Daarvoor is aandelen kopen met PayPal een zeer eenvoudige, veilige en vooral snelle oplossing.
Natuurlijk moet u bij aandelen kopen wel eerst geld op uw rekening zetten om de aankopen te kunnen doen. Aandelen met PayPal betalen maakt gebruik van de diensten van een internationaal opererend bedrijf dat tegenwoordig eigendom is van eBay. PayPal maakt gebruik van een virtuele portemonnee waarin geld wordt gestort vanaf uw credit card of uw bank rekening. Hierdoor zullen uw persoonlijke en financiële gegevens dus niet in handen komen van de ontvanger van het geld. Door middel van PayPal aandelen aanschaffen, betekend dus dat er een extra veiligheid is ingebouwd omdat u uw bank gegevens dus niet aan derden hoef te verstrekken behalve natuurlijk aan PayPal. Wat echter minstens zo belangrijk is, is het feit dat de overboeking erg snel zal gebeuren en dat u dus binnen tien minuten al kunt beginnen met beleggen. Bij aandelen kopen met PayPal hoeft u dus helemaal niet lang te wachten voordat de storting op uw beleggingsrekening binnen is. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u al een PayPal account hebt omdat het voor het openen van een account belangrijk is dat uw credit card of bank rekening geverifieerd moet zijn voordat u aandelen betalen met PayPal kunt.
Als u nog geen PayPal account hebt dan is het dus mogelijk dat u iets langer moet wachten voordat deze volledig gebruiksklaar is. Aandelen kopen met PayPal zal dan ook niet direct mogelijk zijn en in dat geval kunt u kiezen voor bijvoorbeeld aandelen kopen met credit card. Op deze pagina gaan we er daarom gemakshalve van uit dat u al een geactiveerde PayPal account hebt en dat uw credit card of bank rekening door PayPal is geverifieerd. Als dit immers het geval is dan is aandelen aanschaffen met PayPal een zeer handige manier om snel te kunnen beginnen met het beleggen door middel van aandelen of aandelen in grondstoffen aan te schaffen. Om te beginnen zult u eerst een keuze moeten maken voor een broker of een bank om uw belegging opdrachten uit te voeren. Welke aandelen broker of bank u uit kiest zal voor een deel afhankelijk zijn van waar aandelen met PayPal te betalen zijn. In ieder geval zult u van de diensten van een broker of bank gebruik moeten maken omdat u natuurlijk zelf geen directe toegang op de verschillende aandelen of grondstoffen beursen hebt. Een broker of bank zal voor u de aankopen of verkopen verrichten waardoor u aandelen kopen met PayPal kunt door de broker of bank te betalen. De brokers die u op deze pagina zult vinden zullen ook voor u de handelingen op de verschillende beursen kunnen verrichten. PayPal gebruiken voor aandelen is daar slechts één van de opties die u aangeboden zal worden maar wel gelijk een hele goede.
Om te beginnen zult u een beleggingsaccount moeten openen bij de broker van uw keuze. Dit kan volledig online gedaan worden en u dient daarvoor een aantal gegevens te verstrekken. Als u dit gedaan hebt kunt u vrijwel gelijk aandelen kopen met PayPal omdat u direct een storting op uw account kunt doen wat weer met iDEAL kan worden gedaan. Afhankelijk van uw keuze zult u hierbij een mooie bonus kunnen verwachten van de broker om u op weg te helpen en zelfs kunt u hiermee beginnen zonder een storting te hoeven doen. Aandelen met PayPal betalen is echter wel belangrijk om grotere aantallen aandelen aan te schaffen en dus ook grotere winsten te kunnen maken. U voert een storting uit door op saldobeheer en vervolgens op PayPal te klikken, vervolgens voert u uw PayPal gegevens in en bevestigd de overschrijving voor aandelen betalen met PayPal in het Pop-up scherm. Eenmaal een storting gedaan zult u het bedrag dat u hebt gestort plus de eventuele bonus als saldo in uw scherm terug vinden. Omdat de overschrijving direct uitgevoerd wordt en alles volledig elektronisch verloopt, zal dit slechts enkele minuten in beslag nemen. Hierdoor is aandelen kopen met PayPal dus zeer snel en kunt u gelijk beginnen met beleggen. Het grote voordeel dat de broker die u op deze pagina zult vinden u zal bieden is dat u voor aandelen aanschaffen met PayPal niet het volledige bedrag hoeft te storten waar u de aandelen voor aanschaft.
Dat u niet het volledige bedrag hoeft te betalen voor de beleggingen die u doet heeft te maken met de gehanteerde hefboom. Een hefboom kan gehanteerd worden omdat u een Contract for Difference, CFD, afsluit en niet fysiek eigenaar wordt van de instrumenten die u aan koopt. Bij aandelen kopen met PayPal zult u dus afhankelijk van de gehanteerde hefboom een veel kleiner bedrag betalen dan de volledige aanschaf prijs. Een hefboom van 1:10 wil daardoor zeggen dat u voor iedere euro die u betaald tien euro aan aandelen terug zal krijgen. Wel zal met PayPal aandelen aanschaffen betekenen dat de gemaakte winst over het volledige bedrag van de aandelen berekend zal worden. Hier staat echter wel tegenover dat een eventueel verlies ook over dit hele bedrag berekend zal worden en het kan dus goed zijn dat u uw inleg kwijt raakt. Dit heeft natuurlijks niets te maken met PayPal gebruiken voor aandelen maar puur met de manier van werken die een broker hanteert. Deze relatief nieuwe manier van beleggen is sterk in opmars en het is de verwachting dat dit steeds vaker gedaan zal worden door beleggers. Door het te combineren met bijvoorbeeld AEX aandelen kopen met PayPal zult u dus een hele goede manier hebben om te profiteren van de winst die aandelen op kunnen leveren zonder risico’s te lopen met uw persoonlijke en financiële gegevens. Aandelen betalen met PayPal is dus volledig veilig en als u de risico’s van het handelen in CFD accepteert kan het ook buitengewoon winstgevend zijn.