admin Geen reacties
Het beleggen door middel van aandelen is natuurlijk bedoeld om een mooie winst te maken met uw beleggingen. Een goede aandelen analyse kan dan ook een hoop narigheid schelen en voorkomen dat u met uw beleggingen het schip in gaat. Niemand kan immers met zekerheid zeggen waar u voor moet kiezen als u aandelen kopen wilt en als u dingen weet die anderen niet weten dat heet het al snel handelen met voorkennis.
Het analyseren van aandelen is echter wel de truc die u tot de beste resultaten kan leiden. Deze analyse wordt door beleggers gemaakt aan de hand van verschillende factoren en hoe het precies werkt zal natuurlijk geen enkele belegger u willen vertellen. Feit is wel dat veel analisten het bij het rechte eind hebben en de bewijzen daarvoor zijn overtuigend. Niet alleen worden aandelen van alle kanten bekeken door veel deskundigen, maar ook wordt iedere aandelen analyse door deskundigen aan inspecties onderworpen. Hierdoor is gebleken dat de bevindingen die door analisten naar buiten zijn gebracht met betrekking tot de fondsen waarvan men het meest verwachte in 2012, ook daadwerkelijk tot de beste resultaten hebben geleid. Door te investeren in de aandelen volgens deze aandelen voorspelling is een resultaat behaald van maar liefst achttien procent. Ten opzichte van AEX aandelen kopen betekend dit een resultaat dat maar liefst zeven procent beter is. Dit resultaat is niet zomaar uit de lucht komen vallen, ook de cijfer over 2011 en 2010 laten een soortgelijk beeld zien. De aandelen analyse over die jaren laat ook zien dat de fondsen die de voorkeur hadden van de analisten aanzienlijk beter presteerden dat de AEX deed.
Bij dit alles moet wel opgemerkt worden dat het voorspellen van aandelen natuurlijk wel voor een deel koffiedik kijken is en dat de winst potentie niet tot een enkel fonds is terug te voeren. De berekende resultaten gaan uit van een mandje dat gevuld is met een keur van verschillende aandelen die allemaal door de analisten als positief werden beoordeeld. Of het ook zo is dat een positieve aandelen analyse een aantrekkende werking op beleggers heeft is niet onderzocht. Toch zou dit wel voor de hand liggen want dit is ook een instrument dat door krediet beoordelaars wordt gehanteerd. Een negatieve outlook voor een fonds zal immers vaak tot gevolg hebben dat beleggers of krediet verstrekkers hun rug toekeren aan een fonds. Het analyseren van aandelen dat door bekende analisten wordt gedaan zal daarom eenzelfde werking kunnen hebben. u dient zich dus bij ieder advies af te vragen of een analist bij een advies wellicht andere belangen heeft en zich niet alleen baseert op bekende feiten. Zolang u echter niet weet welke factoren voor hun aandelen analyse worden gebruikt zult u die vraag niet kunnen beantwoorden. Zoals het er nu uitziet lijkt het dan ook een goede beslissing om de adviezen maar gewoon op te volgen al zult u hierbij wel zelf uit moeten maken welke aandelen voorspelling u daarbij volgt want er zijn mensen genoeg die er een mening over hebben.
De ervaring zal u echter leren dat de analyse van uw eigen broker of bank een goede is om te volgen als u deze combineert met uw eigen kennis en kunde. Een broker of bank heeft er immers alle belang bij dat uw beleggingen tot succes leiden en zal u daarom ook een gedegen aandelen analyse aanbieden. Deze analyses worden gemaakt door hun eigen experts die kunnen bouwen op een jarenlange ervaring en hun inzicht in de markt. Het zijn immers deze experts die ook de beleggingsportefeuilles beheren die door dezelfde broker of bank aangeboden worden. Het voorspellen van aandelen is daarmee een onderdeel van hun dagelijks werk en zij zullen dan ook op de hoogte blijven van alle belangrijke informatie. Uiteraard is de keuze van welke aandelen broker het beste bij u past afhankelijk van meer dan alleen het advies dat u kunt krijgen. In rekening gebrachte kosten en andere dienstverlening kunnen immers het voordeel dat een goede aandelen analyse op kan leveren als snel opsouperen. Let daarom op hoe aandelen kopen en verkopen bij een broker of bank in haar werk gaat en kies voor het zoveel mogelijk online afhandelen van uw opdrachten. Profiteer daarbij van het analyseren van aandelen dat broker en banken voor u kunnen doen maar ga altijd uit van uw eigen kennis en kunde en vooral van uw gevoel.